A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező! Bár csak a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, annál nagyobb eséllyel találsz hozzád hasonló családokra, minél több infomrációt adsz meg magadról.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező! A további mezők kitöltése ajánlott a rendszer teljeskörű használatához! Bár csak a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, annál nagyobb eséllyel találsz hozzád hasonló családokra, minél több infomrációt adsz meg magadról.

*Az alábbi mezők kitöltése ajánlott a rendszer teljeskörű használatához!

Kik lesznek segítségedre a Mommyhelp oldalon?


Hasonló cipőben járó családok

Hasonló cipőben járó családok

Itt találkozhatsz olyan családokkal, akiknek szintén jól jön néha egy kis segítség gyermekfelvigyázásban.

Bizalmi kört alkothatsz a Mommyhelp felhasználókkal, akik lehetnek régi osztálytársaid, szomszédaid, korábbi munkahelyed kollégái, akikkel már nem vagy napi kapcsolatban, de megbíznál bennük és tennél egy próbát.
Vagy megismerkedhetsz a környékeden élő kisgyermekescsaládokkal is, akikkel néhány személyes találkozó után együttműködhettek.
A felvigyázások leszervezését pedig elvégzi helyettetek a Mommyhelp.

Én vigyázok a Te gyermekedre, Te vigyázol az én gyermekemre. Szabadidőt és barátokat kapunk cserébe.

 

Szerető kutya- és cica gazdik

Szerető kutya- és cica gazdik

Néha elutaznál pár napra, de nincs szíved itthon hagyni imádott házi kedvencedet?

Itt találkozhatsz olyanokkal, akik szívesen segítenek neked felvigyázásban, cserében pedig legközelebb Te gondoskodsz a kis kedvencéről.

Szolgáltatók, akik segíthetnek

Szolgáltatók, akik segíthetnek

Hatékonyan keresgélhetsz rendszerünkben a megfelelő szűrők beállításával bébiszittert, pótnagyit, magántanárt, takarítónőt, manikűröst, kozmetikust, masszőrt, edzőt, vagy kisállat felvigyázót.

Mivel ezek bizalmi dolgok és nagyon átgondoljuk, hogy kit engedünk be a privát életünkbe, ezért a vállalkozók munkájának igénybevételét követően értékelésre kérünk Téged.

A véleményeddel tudod segíteni a többi Anyukát is, hiszen sokkal könnyebb úgy profi segítőt találni gyermekünk mellé vagy saját magunknak, ha a többi Anya társunk már elégedett véleménnyel van róla, és a későbbiekben neked is jól jön majd a többiek értékelése

Intézmények, cégek

Intézmények, cégek

Könnyedén megtalálod itt gyermeked számára a magán bölcsődéket, iskolákat, nyári tábor lehetőségeket, játszóházakat, nyelviskolákat, gyermekbarát rendezvényeket, vagy rábukkanhatsz egy megbízható takarító cég szuper ajánlatára.

Feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb infókért!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Szabályzat