WBSH Hungary

  Élhető és elérhető megoldások, mennyezet hűtésben és fűtésben.

 Bemutatkozás

Fő célkitűzésünk, hogy ügyfeleink számára egy olyan megoldást kínáljunk, ami a kor komfortkövetelményeinek megfelel, de nem hagyja figyelmen kívül a megújuló energiaforrásokat sem. Nagyon fontos az építkezések során, hogy minél rövidebb idő alatt, minél hatékonyabban, de a lehető legjobb minőségben készüljön el egy-egy szakágak kivitelezési munkája. Nincs ez másként a gépészetben sem. Ezért választottuk az előre szerelt, mennyezet fűtő/hűtő rendszerek nyújtotta lehetőséget. A feladat a felület fűtő/hűtő rendszerek méretezésével kezdődik, melyet a Wavin Hungary Kft. által fejlesztett szoftverrel készítünk el. Ezzel tudjuk segíteni mind a tervezők mind a beruházók munkáját, és növelni a költséghatékonyságát, mert a hőleadó rendszertől az osztó-gyűtjőkig, egy hidraulikailag méretezett tervet adunk át. Ezek a tervek, egyúttal gyártmánytervként is szolgálnak. A tervek alapján kerülnek legyártásra a panelek. Minden panel egyedi azonosítóval van ellátva, melynek segítségével rendkívül gyorsan beazonosíthatóak a tervről.

 

Alapvetően két féle rendszert különböztetünk meg: száraz és nedves technológiás rendszereket.

A leggyakoribb a nedves technológiás, amely a betonszerkezetbe kerül. Rendkívüli nagy előnye, hogy az épület szerkezetével egy időben, már a fűtő/hűtő rendszer is kivitelezésre kerül. A rendszer az alsó vasalat alatt, zsalutáblákon helyezkedik el, így biztosítva a legjobb teljesítményt és komfortérzetet. A panelek egy méhsejt rácsszerkezetből és a benne foglalt 12mm átmérőjű csőből áll, amely 90mm-es osztásban fut végig. A méhsejtnek megvan az az előnye a hagyományos - vasrácsra szerelt - rendszerhez képest, hogy a rendkívül stabil és strapabíró szerkezet, megfelelő védelmet nyújt a csőnek.


A száraztechnológiás rendszer alatt az álmennyezetbe kerülő paneleket értjük. Leggyakoribb alkalmazási területe az irodaházak, felújítások és a könnyűszerkezetes épületek esetében történik. Ennek előnye abban rejlik, hogy egy hagyományos, 333 vagy 400mm tengelytávú bordakioszáshoz igazodik. Irodaházak esetében pedig a későbbi faláthelyezéseket is könnyedén lehet követni.

Tehát az kijelenthető, hogy a felületfűtő/hűtő rendszerek beépítéséhez semmi különleges építészeti megoldás nem szükséges.
Annak érdekében, hogy ügyfeleink a legmagasabb komfortfokozatot élvezhessék, elengedhetetlen a megfelelő szabályzás. Ahhoz, hogy versenyképesek legyünk, a piacon fellelhető legjobb automatika rendszereket építjük be. Erre két - megjelenésében és működésében kicsit különböző - a Wavin Hungary Kft. által forgalmazott rendszert kínálunk. A legújabb a Sentio termékcsalád, mely saját applikációval rendelkezik, épületfelügyeleti rendszerbe köthető és rendelkezik vezetékes és vezeték nélküli termosztátokkal. A korábban fejlesztett WTC-3 automatika esetében csak vezetékes termosztátok érhetők el, de távolról és épületfelügyeleti rendszeren keresztül vezérelhető. Ezen rendszerek segítségével, probléma esetén a lakásokat távolról is tudjuk szervizelni.

Referenciáink közt megtalálhatóak a kisebb családi és társasházak, valamint a nagyobb léptékű, több mint 250 lakást magukba foglaló társasházak is.

Ügyfeleinknek soha nem egy terméket értékesítünk, hanem egy megoldást, és ez nagyon fontos mindenki számára.
Ezen túlmenően a társasházaknak lehetőségük van karbantartási szerződés kötésére is, amely magában foglalja a lakások fűtő/hűtő rendszereinek vizsgálatát és szervizelését.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is Ügyfeleink közt tudhatjuk.

 

 

Referenciák

Jelenleg futó projektjeink:
Waterfront City 1-2. ütem (270 + 100 lakás)
VABA (180 lakás)
Kassák 69. (29 lakás)
Befejezett projektjeink:
Bárd utca / Metrodom (250 lakás)
Vörösmarty tér - (társasház tetőtér bővítési projekt - 5lakás)

További referenciák
Waterfront City Bővebben


Munkatársaink
WBS media

Büszkén mutatjuk be új szolgáltatásunkat, amely WBS media © - néven debütál. Ha szeretne kreatív filmet, vagy fotóanyagot rendelni, az aktuális kivitelezésről - mától erre is van lehetőség nálunk! Földön, vízen, levegőben egyaránt dolgozunk! Kérjen ajánlatot az alábbi e-mail címen, vagy telefonszámon:
blizman.ster.anita@wbsh.hu / +36703941983

További média tartalmak
WBS - moments Bővebben
Klímafödém - kisfilm Bővebben